Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در دوران کرونا انجام کار‌های اداری به صورت غیر حضوری می‌تواند جلوی گسترش این بیماری را بگیرد در این گزارش نحوه دریافت برگه پرداخت بیمه‌شدگان مشاغل آزاد، اختیاری و خاص  به صورت غیر حضوری آموزش داده شده است.

کلیه بیمه شدگان  مشاغل آزاد،اختیاری و بیمه شدگان خاص برای دریافت برگه پرداخت بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد و خاص به نرم افزار، تنظیم لیست بیمه و تهیه دیسکت نیازی ندارند بلکه فقط با داشتن رمز اینترنتی می توانند جهت دریافت برگه پرداخت مراحل زیر را انجام دهند:

ابتدا با ورود به سامانه صدور برگ پرداخت غیرحضوری به آدرس https://samt.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tamin.ir 
صفحه زیر نمایش داده می شود:

کد ملی بیمه شده و رمز اینترنتی را وارد کنید.
در صورتی که صفحه تغییر رمز را مشاهده کرده اید:

کلمه عبور شما منقضی شده است لطفا کلمه عبور خود را تغییر دهید.

در سطر اول، رمز اینترنتی چاپ شده را وارد کنید.

۲) در سطر دوم، رمز دلخواه را وارد کنید. (می توان از عدد و یا ترکیبی از حروف و عدد استفاده کرد).

۳) در سطر سوم، رمز دلخواه را مجددا تکرار کنید و بر روی گزینه «تغییر کلمه عبور» کلیک کنید.

پس از ورود به سامانه، از منوی «عملیات بیمه شدگان خاص» بر روی گزینه «درخواست برگ پرداخت»  کلیک کنید. (مطابق شکل زیر)

در صفحه نمایش داده شده (شکل زیر)، مدت پرداخت را مشخص کرده و بر روی گزینه «ثبت درخواست» کلیک کنید:

منظور از مدت پرداخت؛ تعداد ماه هایی است که برای پرداخت حق بیمه در نظر دارید. این مدت می تواند بین یک ماه تا اسفندماه سال جاری باشد.

به عنوان مثال اگر حق بیمه خود را تا شهریورماه پرداخت کرده باشید، می توانید مدت ۶ ماه را انتخاب کنید و یک برگ پرداخت شش ماهه برای ماه های ۷و۸و۹و۱۰و۱۱و۱۲ صادر خواهد شد ولی پرداخت آن می بایست حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۳/۰۹/۳۰ انجام پذیرد زیرا بین پرداخت قبلی حق بیمه و پرداخت مجدد آن بیش از ۳ ماه نباید فاصله ایجاد شود.

اگر بیمه شده ای تا ۳ ماه حق بیمه خود را پرداخت نکند، ارتباط وی با سازمان قطع شده و ادامه بیمه وی موکول به تسلیم درخواست مجدد و موافقت سازمان خواهد بود.

برای درک بهتر موضوع به این مثال ها توجه کنید:

(فرض بر اینکه حق بیمه شهریورماه پرداخت شده و ماه جاری، مهرماه باشد.)

اگر بخواهید حق بیمه را بصورت ۱ ماهه پرداخت کنید؛ به عنوان مثال حق بیمه مهرماه را پرداخت کنید، برای دریافت فیش حق بیمه و پرداخت آن از اول مهرماه تا پایان آذرماه مهلت دارید.

اگر بخواهید حق بیمه را بصورت ۲ ماهه پرداخت کنید؛ یعنی مهر و آبان را با هم پرداخت کنید، برای دریافت فیش حق بیمه و پرداخت آن از اول مهرماه تا پایان آذرماه مهلت دارید.

اگر بخواهید حق بیمه را بصورت ۳ ماهه پرداخت کنید؛ (منظور مهر و آبان و آذر است) برای این سه ماه نیز از اول مهرماه تا پایان آذرماه مهلت دارید.

به این نکته توجه داشته باشید؛ برای هر چند ماه درخواست برگ پرداخت، یک فیش صادر خواهد شد و برای پرداخت آن (از آخرین ماه پرداختی) سه ماه مهلت دارید.

پس از وارد کردن مدت پرداخت (ماه) و ثبت درخواست، برای دریافت فیش حق بیمه، از منوی «عملیات بیمه شدگان خاص» بر روی گزینه «دریافت برگ پرداخت» کلیک کنید:

در صفحه نمایش داده شده (شکل زیر) به وضعیت درخواست توجه کنید، پردازش درخواست شما معمولا چند دقیقه طول خواهد کشید.

زمانی که سامانه در حال پردازش درخواست شما است، وضعیت درخواست «در حال بررسی» را نشان می دهد و پس از آن «صدور» و یا «عدم صدور» نمایش داده خواهد شد.

زمانی که وضعیت درخواست به حالت «صدور» تغییر یافت، شناسه برگ پرداخت و مبلغ در لیست نمایش داده خواهد شد. می توانید آنها را یادداشت کرده و به صورت غیرحضوری (عابربانک، سایت بانک رفاه و ملت، تلفن همراه و ثابت) جهت پرداخت حق بیمه اقدام کنید. البته می توانید بر روی علامت ذره بین (آخرین ستون: امکانات) کلیک کرده و نسخه چاپی فیش حق بیمه را پرینت گرفته و آن را پرداخت کنید.

توجه: در صورتی که وضعیت درخواست «عدم صدور» باشد می توانید در ستون توضیحات، علت آن را مشاهده کنید. همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید تا زمانیکه فیش حق بیمه ی صادر شده، پرداخت نشده باشد، برگ پرداخت بعدی صادر نخواهد شد.

با بستن مرورگر می توانید به کار خود پایان دهید.

بیشتر بخوانید:

نحوه استفاده از کارتابل منشی و پزشک در سامانه نسخه الکترونیک تامین اجتماعیانتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی خدمات الکترونیک بیماری کرونا دریافت برگه پرداخت ماه مهلت دارید وضعیت درخواست بر روی گزینه برای دریافت پرداخت کنید فیش حق بیمه بیمه شدگان نمایش داده برگ پرداخت مشاغل آزاد دریافت برگ حق بیمه پرداخت آن کلیک کنید خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی

احمد سالاری جائینی معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد هرمزگان گفت: سال گذشته بیش از ۱۴ میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته امداد، بابت حق بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار مددجو به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شد.

وی اهداف از اجرای این طرح را کمک به توانمندی و افزایش روحیه‌ی اعتماد به نفس، امید به آینده‌، حفظ عزت نفس و منزلت اجتماعی و تامین هزینه‌های زندگی در دوران سالمندی و از کارافتادگی  این بانوان عنوان کرد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد هرمزگان گفت: با حمایت‌های کمیته امداد هرمزگان در سال گذشته ۲۵۳ بانوی سرپرست خانوار از بیمه‌شدگان توسط این نهاد، بازنشسته و در حال حاضر از خدمات مستمری سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

سالاری افزود: براساس قوانین و مقررات موجود تامین اجتماعی، زنان سرپرست خانوار تحت حمایت بیمه‌های اجتماعی با حداقل سن ۵۵ سال به شرط دارا بودن ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می‌توانند از مزایای بازنشستگی و از کارافتادگی سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت