Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس‌کل بیمه مرکزی از پرداخت خسارت ۲۰۱میلیارد تومانی به مناطق سیل‌زده تاکنون خبر داد.

 فرزانه غلامی/

 رئیس‌کل بیمه مرکزی از پرداخت خسارت ۲۰۱میلیارد تومانی به مناطق سیل‌زده تاکنون خبر داد.

غلامرضا سلیمانی در نشست خبری روز گذشته خود با خبرنگاران، این رقم را در پاسخ به پرسش خبرنگار ما اعلام و اضافه کرد: در روزهای پایانی سال گذشته و روزهای آغازین سال جاری شاهد وقوع سیل در استان‌های گلستان، خوزستان و لرستان بودیم و از آنجایی که پوشش بیمه‌ای واحدهای مسکونی این استان‌ها بالا بود ۲۰۰میلیارد تومان خسارت پرداخت شد، اما متأسفانه در چابهار با اینکه  یک‌هزار و ۳۰۰روستا درگیر سیل بودند و ۲۵درصد واحدهای مسکونی آسیب دیدند، به دلیل پایین بودن سطح پوشش بیمه‌ای ۶/۱میلیارد تومان خسارت پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص دلیل عدم‌انتشار فیش حقوقی مدیران بیمه‌ای کشور اظهار کرد: در شرکت‌های دولتی پرداخت حقوق و مزایای مدیران‌عامل و اعضای هیئت‌مدیره تابع قوانین خاص مانند قانون مدیریت خدمات کشوری است، اما در بیمه‌های خصوصی، توافق سهامداران و مدیران، میزان حقوق و مزایای مدیران را مشخص می‌کند و بیمه‌مرکزی دخالتی در این امر ندارد و نمی‌تواند اجباری در این خصوص اعمال کند، ضمن اینکه بورس هم اجباری در این زمینه ندارد.

سلیمانی افزود: افشای فیش‌های حقوقی مدیران در سایت‌ها کار خوبی نیست و اگر موضوعی قانونی بود باید آن را نشر داد، در غیر این‌صورت ما و نهادهای نظارتی به موارد غیرقانونی ورود می‌کنیم. در خصوص عزل مدیرعامل بیمه ملت شخصاً از وزیر اقتصاد سؤال کردم و علت عزل وی، حقوق نجومی نبوده است. وی تأکید کرد: اگر به این نتیجه برسیم که مدیری در صنعت بیمه اقدامی به ضرر این صنعت و سهامداران انجام می‌دهد، مستقیماً وارد می‌شویم و او را عزل می‌کنیم.

خبرنگاری از رئیس‌کل بیمه مرکزی در مورد میزان خسارت پرداختی برای اغتشاشات آبان ماه سؤال کرد. سلیمانی گفت: تمام واحدهای تحت پوشش که آسیب دیده‌اند را شناسایی کردیم و بانک‌ها هم در حال جمع‌بندی هستند و تاکنون ۲۰میلیارد تومان خسارت به واحدهای آسیب‌دیده پرداخت شده است.

رئیس‌کل بیمه مرکزی در خصوص خسارت هواپیمای اوکراینی هم اظهار کرد: بیمه‌های داخلی در این زمینه ورود نمی‌کنند، اما بیمه مرکزی برای ارائه مشاوره اعلام آمادگی کرده است. به گفته وی هنوز طرفین ایرانی و اوکراینی در این خصوص به نتیجه نرسیده‌اند.

رئیس‌کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنانش از معافیت بخش‌های درمان، عمر و زندگی از مالیات برارزش‌افزوده خبر داد و افزود: از آنجایی که دولت  تلاش دارد درآمد مالیاتی را افزایش دهد، بخش شخص ثالث کماکان از مالیات معاف نیست.

به گفته سلیمانی در دوران تحریم، هیچ بیمه‌نامه‌ای در کشور روی زمین نمانده و مکانیسمی اندیشیده شده تا کنسرسیوم بیمه‌های کشور، پوشش بیمه‌ای را متقبل شوند.

وی همچنین از تأثیرپذیری نرخ دیه از تورم، یاد کرد و گفت: سعی می‌کنیم حق بیمه به اندازه تورم رشد نکند چنان که امسال هم، افزایش نرخ حق بیمه کمتر از تورم بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمه افشای فیش حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص

محمد ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در برنامه روز جهانی تالاسمی در خصوص اقدامات صندوق بیماران خاص گفت: درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان بوده و هزینه آنها در بخش های غیر دولتی بر اساس بودجه صندوق بیماران خاص کاهش پیدا کرده است. 

ناصحی ادامه داد: بسته خدمتی جدید در بیمه سلامت از جمله بسته های جدید اوتیسم و کاشت حلزون تحت پوشش صندوق بیماران خاص قرار گرفته است. همچنین خدمات بیماران تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماران خاص است. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: اکنون تولد بیماران تالاسمی ماژور به حداقل و حتی در مواردی به صفر رسیده است.

او گفت: قیمت های جدید پس از دریافت از سازمان غذا و دارو در سامانه بارگذاری خواهد شذ تا بیماران مابه التفاوت قیمت جدید و افزایش یافته را نپردازند. برخی از بیماران نسبت به داروی تولید داخل حساسیت دارند که بیمه سلامت ۹۵ درصد از هزینه های آن را پرداخت می کند. 

ناصحی گفت: شش میلیون و ۶۰۰ هزار بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج را داشته ایم. بسته خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص بارگذاری شده و می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: ۵۳ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت بارگذاری شده و هزینه های دارویی و بستری آنها با پوشش بیمه سلامت در راستای اجرای نسخه الکترونیکی و کاهش پرداختی از جیب مردم ، پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: بسته های ارائه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارائه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماری ها است باید تعداد آنها با ارائه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شود‌.

وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارائه می شود.

ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت داد: انسولین های تزریقی  پر هزینه ترین داروها برای صندوق های بیمه گر بوده و داروی متفورمبن  دیابت پر مصرف تربن دارو برای بیمه ها است. 

وی بیان کرد: بیمه سلامت داروخانه ها را برای ماه اسفند سال گذشته  پرداخت کرده و در حال برنامه ریزی برای پرداخت فروردین هستیم.  بودجه بیمه سلامت افزایش ۶۹ هزار میلیارد تومان برای سال جدید داشته است. 

ناصحی ادامه داد: در بخش بستری سامانه سپاس به صورت الکترونیکی است و بیمه سلامت پرونده ها را برای ارزبابی به دقت رسیدگی می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !