Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا منصوری؛ بارش‌های اخیر را نعمت خدادادی توصیف کرد و به خبرنگار ایلنا گفت: به دلیل آنکه نتوانستیم این بارش‌ها را مدیریت کنیم، بارش‌هایی که سالها برایشان دست به دعا برداشته بودیم، تبدیل به سیل شد و خرابی به بارآورد درحالی‌که اگر درست مدیریت می‌کردیم باید برای هر قطره آن سجده شکر بجا می‌آوردیم.

وی با اعلام اینکه بارش‌هایی که در گنبد به سیل تبدیل شده می‌توانست به سمنان منتقل شود و دشت‌های تشنه این استان را سیراب کند، گفت: متاسفانه همواره تاوان سوءمدیریت را داده‌ایم و همواره فرصت‌سوزی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ساوه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اکنون سیل زمین‌های کشاورزی را همراه با محصولاتش شسته و کارخانه‌ها را ویران کرده است، گفت: باید به فکر چاره باشیم. در شرایط کنونی بیمه بیکاری برای کارگران و کشاورزانی که همه دارایی خود را از دست داده‌اند، بهترین گزینه است.

وی بازسازی و نوسازی بنگاه‌های اقتصادی را نیازمند وقت و سرمایه دانست و گفت: به هر حال نمی‌توانیم کارگران را به حال خود رها کنیم بلکه باید در مدتی که بنگاه‌های اقتصادی در حال به‌روز شدن هستند، مراقب سفره‌های کارگران باشیم تا شرمنده زن و فرزندشان نشوند.

منصوری؛ امهال تسهیلات و در نظر گرفتن امتیازهایی برای کارفرمایان را روش دیگری برای کاهش مشکلات بنگاه‌های آسیب‌دیده توصیف کرد.

وی از نبود فرهنگ بیمه سراسری در کشور انتقاد کرد و گفت: اگر فرهنگ بیمه عمومی شده بود، اکنون همه تاوان خسارت‌هایی که به چند استان وارد شده با حق بیمه‌هایی که در این سالها پرداخت شده بود، تامین می‌شد.

وی با اشاره به اینکه اکنون گروهی از مردم نسبت به سیل‌زدگان بی‌تفاوت هستند، گفت: اگر راهکاری داشتیم که همه مردم سالیانه 10 هزار تومان برای حوادث غیرمترقبه می‌پرداختند، امروز سیل‌زدگان نیاز نداشتند که چشم امید به کمک‌های مردمی داشته باشند بلکه شرکت‌های بیمه که سالها حق بیمه دریافت کرده‌اند به صورت خودکار تامین خسارت می‌کردند همانگونه که در قبال بیمه حوادث با بدنه خودرو عمل می‌کنند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس از طرح جدیدی که نمایندگان مجلس برای تامین خسارت حوادث غیرمترقبه در دست تهیه دارند خبر داد و گفت: در این طرح پیشنهاد کرده‌ایم که سالیانه مبلغ 10 هزار تومان روی فیش آب و برق یا گاز مردم کشیده شود و البته یکباره نخواهد بود بلکه ماهیانه کمتر از هزار تومان بدین صورت دریافت و برای روزهای مبادا پس‌انداز می‌شود.

وی با اعلام اینکه امروز حدود 10 میلیون جمعیت کشور درگیر سیل هستند و خسارت دیده‌اند، گفت: اگر این طرح تصویب شود، در مواقع ضرورت مانند سیل و زلزله تمامی 80 میلیون جمعیت کشور درگیر این قبیل حوادث خواهند شد و در پرداخت خسارت سهیم خواهند بود.

منصوری؛ تعداد خانه‌های آسیب‌دیده را 30 میلیون باب پیش‌بینی کرد و گفت: در این صورت می‌توان سالیانه 300 میلیارد تومان برای حوادث غیرمترقبه پس‌انداز کرد که البته بستگی به تصمیم نمایندگان در صحن علنی مجلس دارد. اگر گمان کنیم این عدد برای کشور حادثه‌خیزی همچون ایران که دایم در معرض سیل و زلزله است، ناچیز است عدد را تغییر می‌دهیم.

وی با اعلام اینکه شاید در مدت 10 سال هیچ حادثه‌ای پیش نیاید، گفت: البته باید این مبالغ در صندوقی به همین منظور ذخیره والبته به جریان بیفتد تا ارزش خود را از دست ندهد و مهمتر اینکه باید در دسترس باشد تا به محض بروز بحران بتوان بابت خرید نیازهای مردم آسیب‌دیده هزینه کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل محمدرضا منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۵۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده‌ است و به‌طور میانگین روزانه یک تن پسماند توسط عوامل این سامانه جمع‌آوری می‌شود.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به استقبال مردم از سامانه اصپاک اظهار کرد: شهروندان اصفهانی از اپلیکیشن اصپاک یا سامانه جمع‌آوری پسماند خشک که از سال گذشته راه‌اندازی شد، استقبال خوبی کردند.

وی افزود: موارد تشویقی یا موضوعاتی که مردم را به جمع‌آوری پسماند خشک تشویق می‌کند، در سامانه اصپاک قرار داده‌شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: امیدواریم شهروندان به جنبه زیست‌محیطی در سامانه اصپاک توجه بیشتری داشته باشند، زیرا آن‌ها وظیفه دارند به حفظ محیط زیست و کره زمین بپردازند.

ساکتی با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده است و به‌طور میانگین روزانه بین ۵۰۰ تا یک تن پسماند توسط سامانه اصپاک جمع‌آوری می‌شود که امیدواریم با توسعه این فرهنگ، سیستم‌های قدیمی جمع‌آوری شود.

وی گفت: امیدواریم با افزایش ظرفیت سامانه هوشمند اصپاک، تمام پسماند خشک در حوزه‌های مختلف همچون منازل و محیط‌های تجاری از مبدا تفکیک شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اضافه کرد: از شهروندان انتظار داریم با نگاه زیست‌محیطی به تفکیک از مبدا پسماندها بپردازند تا شهرداری با کمک شهروندان و سرمایه‌گذار بخش خصوصی در مسیر جمع‌آوری هوشمند زباله گام بردارد.

ساکتی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند به‌زودی کلنگ‌زنی پروژه نخاله‌های ساختمانی را آغاز خواهد کرد و بر این اساس روزانه ۱۸۰۰ تن نخاله ساختمانی بازیافت خواهد شد.

وی گفت: در حوزه پسماند خشک، کلنگ‌زنی شهرک بازیافت، مدیریت زنجیره پسماند به‌ویژه در حوزه تفکیک از مبدا، ساماندهی انبارهای غیرمجاز و محل‌های غیررسمی تأثیرات خوبی به‌دنبال دارد که امیدواریم با آغاز این دو پروژه بتوانیم خدمت خوبی به محیط زیست داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به تصفیه شیرابه گفت: تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۰ متر مکعب در روز نیز راه‌اندازی شده‌است و امیدواریم شاهد افتتاح رسمی آن از هفته آینده باشیم.

کد خبر 750820

دیگر خبرها

  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • (عکس) تصاویری باورنکردنی از خسارت تگرگ در یک شهر
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !